Instagram kép letöltés

Videó letöltéséhez másold a videó URL-jét a lenti mezőbe, vagy keress a letöltött videók között

Instagram kép letöltés a lehető legegyszerűbben a több képes posztoknál is! Biztosan veled is előfordult már, hogy szívesen lementettél volna egy képet instagramról, de nem sikerült, itt ezt most nagyon egyszerűen megtudod tenni, az olyan posztok esetében is ahol egyszerre több képet osztottak meg. És ami nagyon szuper, hogy az oldalt úgy terveztük, hogy mobil készülékeken is egyszerűen és tökéletesen működjön, így akár mobil telefonodra is lementheted az insta képeket még Iphon IOS rendszerek esetében is. Pár lépés az egész:

1. Másold a poszt címét
Ez nagyon egyszerű, csak kattints a megosztás gombra és a felugró ablaknál a Hivatkozás másolása gombra.

Instagram kép letöltés


Image title

2. Illeszd be a linket a fenti mezőbe

Ez is nagyon egyszerű, két féleképpen is csinálhatod, jobb klikk a mezőbe és beillesztés, vagy ctrl+v billentyűzet kombinációval egyszerűen beilleszted a poszt url-jét és nyomsz egy entert, vagy kattintasz a keresés-letöltés gombra.

Image title


3. Kép letöltése
Máris láthatod a képet vagy képeket, kinagyíthatod vagy egyszerűen a letöltés gombra kattintva már töltheted is le a legnagyobb felbontásban amivel feltöltötték.

Ha ez nem lett volna elég informatív akkor itt egy videó ami lépésről lépésre bemutatja hogyan tudsz letölteni képet instáról:

Image title

Ha tetszik az instagram képletöltő szolgáltatásunk oszd meg ismerőseiddel barátaiddal is.